Masa si dansul pe Netlog

Pagini

duminică, 18 decembrie 2011

Prima noapte de amor, oaleu ! (si urmarile ei)

Deci cum s-a petrecut evenimentul, te-ai bucurat, ai notat ziua in calendar(calendaru, l-ai pastrat), ai plans de fericire sau ti-ai dat palme dezamagit cu ce-ai gast la-ndemana?
Telecomanda, card de salariu, rigla de plastic, lemn etc?
Ori imaginea care te bantuie relateaza un cascat prelung, plictisit si plin de inteles...un fel de...bah, mai insisti mult?!
O intrebare grea, mai ales ca multi, merg spre 40 si li s-a blocat banda(mana) la capitolu...Stanga unu, dreapta doi, c`asa-i hora...(asta-i cu referire la masculi)
Ma, nu radeti, aici e treaba serioasa...rau !
Chiar, cum a fost? Ati gandit ca viata de acum inainte va fi altfel, ca acum sunt barbat, respectiv, femeie sau ati spus...bah, e de cacat, pastilele de dupa, chiar se iau dupa..sau trebuia inainte, ca dupa e cam naspa. Da rau !
Ati trecut prin momente, gen...tataaa, voi fi tata, ce ma fac, cum dracu ma descurc, ca eu nu stiu ce sa-mi cumpar la pachet, d`apoi sa ma framante ideea cum ca...plm, ce lapte praf bea musafiru asta...
Intrebari, intrebari, multi au deja peri albi, perii aia au aparut subit.
Te-ai trezit ca-i ai. Ei n-au nicio vina.
Si totul se intampla pe parcursul sarcinii cand ea te-ntreaba..."Ce faci mah, crezi ca-i simplu? Tu esti gravid de dupa prima bere, consideri ca e la fel...
....`tu-ti Paştele...fugi si ia-mi covrigei de Buzau..
Aici dilema e, de unde dracu sa iei covrigei de Buzau, ca tu esti din Crangasi si pana te-ntorci in Crangasi, se coace spicu, pocneste bobu, sfaraie covrigu in cutor...`tuz mama ta, azi si maine...!!
Si uite-asa, te trezesti ca esti preocupat de lucruri ce altadata ti se pareau de neinteles, adica, pampersii sunt scumpi, berea e si ea scumpa, dar nu se compara senzatia de pofta, cu placerea de-a fi fleasca in budigai..
Deci, calca aeru, te vei simti implinit...tu-ti gura...!!!
Viata merge inainte ! Tu pe langa ea?(Ce-ai ma! Nu plange !) ea, pe langa tine.
Si uite-asa, te trezesti ca ai un oaspete in casa, care, dupa ce te-ai cacat pe tine sa-l cresti, la un moment dat vine si-ti zice..."Auzi bah, babalacule, calca aeru si da-mi BUZZ pe mess !
Dupa care tu petrecandu-l parinteste pe dupa umeri, cu vocea gatuita de emotii ii spui.."Bai copile...stii ca nu-ti vreau raul.
Da` eu te-am facut, eu te omor !"
Uhaaa !!
Trist, tata, trist!
Tu cum te-ai descurcat?
:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comment, doar unul. Atat cat sa creada lumea ca scriu frumos..